Farmanews.com

Notas de Prensa  

Hospitales. 17 de noviembre de 2009

Clínica Girona aposta per l'última tecnologia de gestió sanitària per a l'estalvi de costos i l'optimizació dels seus recursos

El centre ja treballa en la planificació de la gestió dels seus recursos per a l'any 2010

Amb aquesta eina, Clínica Girona preveu millorar la gestió dels torns i guàrdies de treball i estalviar un 90% del temps dedicat a la gestió dels RH.

Clínica Girona, en línia amb la seva política d'administració eficient dels recursos sanitaris, ha implantat al seu centre l'eina de gestió hospitalària TecnoHospital, aplicació web amb què preveu començar el 2010 amb la planificació i gestió de recursos en marxa, una de les tasques més complicades i tedioses dels centres hospitalaris. Així, preveu aconseguir una millora en la gestió dels torns i les guàrdies dels professionals de la clínica i un estalvi del 90% del temps dedicat als RH.

La Clínica Girona, per tal d'optimitzar els recursos, ha incorporat ja aquest sistema, amb què pensa gestionar totes les àrees del seu hospital (UVI, Personal de Plantes, Urgències, Farmàcia, Serveis Generals, Administració, etc.).

?A Clínica Girona ja treballem en les planificacions de l'any 2010 de manera que podem entrar en el proper exercici sense arrossegar problemes de gestió. Amb l'aplicació de la tecnologia web treballem des d'aquest moment clau de l'any per afrontar les tasques i dificultats amb què es troben els responsables d'àrea en aquestes dates?, afirma Carles Espígol, gerent de Clínica Girona.

Aquest trimestre de l'any, data en què Clínica Girona ha decidit incorporar aquesta tecnologia, és clau per a la correcta planificació del proper exercici.

Per a la presa de decisió d'aquesta compra, han estat determinants els factors següents: solucions de mobilitat entre departaments o centres, estalvi de costos d'infraestructura de maquinari, disponibilitat del producte en modalitat multilingüe, les capacitats d'enllaç entre els departaments d'operacions i RH, i els serveis d'informació al treballador; característiques, totes, altament potenciades per TecnoHospital.

TecnoHospital és una aplicació 100% Internet de gestió integral de clíniques i hospitals, multicentre, multiempresa i multilingüe i desenvolupat per la consultora espanyola Coprava.

Quant a Clínica Girona

Clínica Girona és una empresa sanitària privada fundada l'any 1934 (aquest any celebra el seu 75è aniversari) i està integrada en la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública de Catalunya. El centre compleix la seva vocació de complementarietat amb el sistema sanitari públic, tant en l'assistència integral com en els serveis de suport diagnòstic i terapèutic.

Més de 400 professionals integren avui dia Clínica Girona, entre personal sanitari, administratiu i operaris, i l'empresa promou constantment la formació continuada com la millor manera per afrontar amb qualitat els nous reptes sanitaris que van sorgint.

La qualitat dels serveis, la innovació tecnològica i el tracte humà són algunes de les característiques que defineixen el centre, que va ser al seu dia la primera clínica privada que es va implantar a la ciutat de Girona (l'any 1934), i des de llavors ha implantat serveis pioners en aquesta ciutat, com el primer centre de diàlisi, l'any 1974, els primers serveis de ressonància magnètica (1997) i va ser també la primera clínica a introduir per a les comarques de Girona un servei de Medicina Nuclear, l'any 2001. Recentment ha incorporat un aparell de ressonància vertical, i aquest any també ha posat en funcionament el primer servei d'hemodinàmica privat de Girona.

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2020, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.