Farmanews.com

Notas de Prensa  

Otras. 28 de marzo de 2012

Juli de Miquel Berenguer, nou president de l´aecc - Junta de Barcelona

En el marc de la 42a Convenció i Reunió Estatutària de Socis, l´aecc Junta de Barcelona dóna a conèixer a:
Barcelona, 27 de març de 2012. Demà dimecres 28 de març, entre les 10 h i les 13.30 h, al Barceló Sants, tindrà lloc la 42a Convenció i Reunió Estatutària de Socis de l’aecc – Junta de Barcelona, sota el lema "El compromís: la nostra força". En el marc d’aquesta Convenció es presentarà públicament el nou president de l’aecc – Junta de Barcelona, el Sr. Juli de Miquel Berenguer.

El passat dimarts 20 de març, el Consell Nacional de l’aecc va nomenar nou president de l’aecc – Junta de Barcelona al Sr. Juli de Miquel Berenguer. Des d’aleshores el nou president treballa activament amb compromís, esforç i il·lusió per a la Junta i la seva principal missió, la lluita contra el càncer.

El Sr. Juli de Miquel Berenguer, nascut a Barcelona, el 13 d’agost de 1941, és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1963). Ha estat tresorer del Col·legi d´Advocats de Barcelona (1985-1989), president de la Cooperativa d´Advocats (1989-1993), membre de la Comissió de Deontologia del Col·legi d´Advocats de Barcelona (1991-1993). Actualment és conseller de la Caixa d´Advocats de Catalunya, vocal del Consell Rector de la Mútua d´Advocats de Catalunya i membre de "Wordlink For Law" i professor de Dret Societari de la Facultat de Dret d’ESADE (Universitat Ramón Llull) i soci fundador del bufet Arasa & De Miquel.

Sobre la 42a Convenció Estatutària de Socis i Voluntaris de l’aecc

La 42a Convenció Estatutària de Socis i Voluntaris és un espai de trobada pels col·laboradors de l’aecc de la Junta de Barcelona: socis, voluntaris, donants, fundacions o empreses col·laboradores. En la Jornada s’exposarà el rendiment de comptes i l’activitat realitzada durant l’any 2011, i es presentaran els projectes futurs de l’associació previstos per a l’any 2012.

L’acte de presentació i benvinguda a la la 42a Convenció Estatutària de Socis i Voluntaris s’iniciarà amb les paraules de la Sra. Cristina Iniesta, delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, i la cloenda serà a càrrec de l’Honorable Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El lema d’enguany "El compromís: la nostra força" plasma el valor més reconegut per l’aecc: el compromís de totes les persones que col·laboren activament amb l’associació i que han fet possible que l’aecc sigui l’entitat de referència en la lluita contra el càncer a nivell estatal. L’aecc aposta pel finançament de la recerca, i per crear sinèrgies entre els professionals investigadors i centres hospitalaris per lluitar pel futur contra el càncer.

Sobre l’aecc

L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats i suma més de 14.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.

El treball de l’aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga al de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’independència, imparcialitat, transparència i objectivitat.

L’aecc – Junta Provincial de Barcelona

La Junta Provincial de Barcelona, amb seu social al carrer de Marc Aureli, 14 baixos, gestiona els seus propis programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Des de la Junta Provincial de Barcelona en depenen actualment 128 Juntes Locals distribuïdes a les comarques de: Anoia, Alt Penedès, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Entre els serveis i programes més significatius de l’aecc destaquen: l’atenció psicosocial al malalt de càncer i la seva família; els programes de prevenció i les campanyes per promoure la salut; el foment de la recerca oncològica; els programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos per garantir la sostenibilitat dels serveis i programes.

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2020, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.