Farmanews.com

Notas de Prensa  

Otras. 17 de septiembre de 2012

Quaranta nens malalts de càncer i les seves famílies gaudeixen d’una jornada lúdica al Circuit de Catalunya

La diada s’ha iniciat a les 10 h amb un acte inauguratiu
Barcelona, 16 de setembre de 2012. Quaranta nens malalts de càncer i els seus familiars, en total més de cent setanta persones, han participat a la "Jornada aecc & Circuit de Catalunya" que s’ha celebrat avui al Circuit de Montmeló. La diada s’ha iniciat a les 10 h amb un acte inauguratiu a càrrec del representant del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Alcalde de Montmeló, Il.lm. Antoni Guil Roman, el Director d’Explotació del Circuit de Catalunya, Sr. Ramón Maltas i un representant de l’aecc Catalunya contra el Càncer de Barcelona.

Tot seguit, s’han iniciat les activitats al parc de lleure, on els infants han gaudit d’activitats relacionades amb el món del motor i la velocitat, entre les quals han pogut pujar a una mostra d’automòbils dels Bombers de la Generalitat, la Protecció Civil de Montmeló i els Mossos d’Esquadra. També han gaudit d’una visita guiada a les instal·lacions del circuit i han participat en tallers de dibuix i manualitats.

A la tarda, després d’un pícnic a l’aire lliure, ha arribat l’activitat més esperada "La Tanda contra el càncer", on els esperava més d’un centenar de cotxes esportius d’alta gamma per pujar i donar voltes al circuit.

La finalitat de la jornada ha estat fomentar la interacció entre famílies amb infants malalts de càncer, que viuen situacions similars, i els ha permès compartir experiències i visions en un context lúdic, fora de l’entorn hospitalari, on han pogut compartir emocions i diversió.

Sobre l’aecc

L’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats i suma més de 14.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.

El treball de l’aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga al de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’independència, imparcialitat, transparència i objectivitat.

L’aecc Catalunya contra el Càncer de Barcelona

La Junta Provincial de Barcelona, amb seu social al carrer de Marc Aureli, 14 baixos, gestiona els seus propis programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Des de la Junta Provincial de Barcelona en depenen actualment 129 Juntes Locals distribuïdes a les comarques de: Anoia, Alt Penedès, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Entre els serveis i programes més significatius de l’aecc Catalunya Contra el Càncer destaquen: l’atenció psicosocial al malalt de càncer i la seva família; els programes de prevenció i les campanyes per promoure la salut; el foment de la recerca oncològica; els programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos per garantir la sostenibilitat dels serveis i programes.

Subir  

Subir notas de prensa y convocatorias

Próximas convocatorias   

No hay próximas convocatorias
Ver todas

Especialidades  

Busca notas de prensa por especialidad médica o enfermedad.Ver todas

Archivo  

Busca notas de prensa por su fecha de edición.

  Selecciona el año


Copyright © 2020, Farmavet, S.L. Todos los derechos reservados.